De beste contactlenzen voor jouw ogen

Een lens moet perfect passen voor een hoog draagcomfort en gezonde ogen. Bij STOTS zoekt een gediplomeerde contactlensspecialist daarom met zorg de beste contactlenzen voor jou uit. We kijken onder meer naar de sterkte, kromming van het oog en jouw levensstijl. Het resultaat is een contactlens die optimaal aansluit bij jouw behoeftes en waarmee je nog lang probleemloos scherp ziet. Laat je overtuigen.

Wil je graag langkomen voor contactlenscontrole? Voor 30,- kun je bij ons terecht. Een contactlensaanpassing kost 35,-

Contact

LensOnline

Je ogen zijn een kostbaar bezit en daarom gaan wij alleen voor persoonlijke en uitstekende service in de oogzorg.  Sinds kort zijn wij een bijzondere samenwerking aangegaan en zijn wij dè partner van LensOnline in Amersfoort. LensOnline is de grootste aanbieder van contactlenzen in de Benelux. Naast dat wij jullie voorzien van de beste oogzorg brengt deze samenwerking de voordelen dat de contactlenzen scherp geprijsd zijn, de bestellingen eenvoudig online geplaatst en thuisbezorgd kunnen worden.

Voor de contactlenscontroles verandert er verder niets. Deze controles blijven, zoals je van ons gewend bent, bij ons in de winkel. Liever dat wij de bestelling voor je regelen? Dat is nog steeds mogelijk. We zijn te bereiken via de telefoon of e-mail.

Let op! LensOnline is uitsluitend voor gebruikers van zachte lenzen.

 

Persoonlijk advies

Persoonlijk advies

Persoonlijk advies over de keuze van een nieuwe bril, een oogmeting laten uitvoeren of gewoon een lekkere kop koffie? Ons enthousiaste team staat voor je klaar!

AFSPRAAK PLANNEN