PIERO MASSARO AMERSFOORT

Voor de monturen van Piero Massaro maak je graag een omweg naar Stots. In de kleurenpracht van de Piero Massaro monturen herken je het Siciliaanse bloed van de ontwerper. Dit zijn nou échte Stots brillen: met liefde handgemaakt, intense kleuren, bijzondere vormgeving, subtiele asymmetrische details. En altijd exclusief: van elke uitvoering zijn er maar 100 wereldwijd.

KUNSTSTUKJES

Piero Massaro is een kunstenaar die denkt met zijn handen… Een bril ontwerpen zonder kennis van techniek en pasvorm vindt hij zinloos. En dat sluit aan bij de Stots filosofie: design en functionaliteit in balans.

WARMBLOEDIGE HERKOMST

Dat Piero Massaro uit Sicilië komt is te zien aan de bijzondere kleurencombinaties. Veel uitgesproken, felle kleuren die gecombineerd worden met luchtig transparant. Je ruikt bijna de kruiden van het zonovergoten eiland. Stots is trots op deze unieke blikvangers.

Contact

Persoonlijk advies

Persoonlijk advies

Persoonlijk advies over de keuze van een nieuwe bril, een oogmeting laten uitvoeren of gewoon een lekkere kop koffie? Ons enthousiaste team staat voor je klaar!

AFSPRAAK PLANNEN