Een betrouwbare oogtest

Een goed aangemeten bril of lens laat je niet alleen scherper zien, maar creëert ook rust voor jouw ogen. De oogtest van STOTS meet daarom niet alleen zaken als scherpte, maar ook de samenwerking tussen jouw ogen. Voor klanten van 40+ controleren we daarnaast standaard de oogdruk. Kom naar de winkel, laat je adviseren door een van onze deskundige medewerkers en profiteer snel van optimaal zicht.

Wij doen standaard een nachtzichtmeting

Als je in het donker liever niet in de auto stapt, is de kans groot dat je nachtblind bent. Ruim 30 procent van de mensen heeft hier last van. Met de oogmeting in combinatie met de Zeiss i-Profiler stellen wij snel vast of jij nachtblind bent. Als dat het geval is, passen wij jouw brillenglazen zo aan dat ze ook het nachtzicht verbeteren. Een enorme winst aan scherpte en rust voor in de avond of nacht.

Optimaal resultaat met een nauwkeurige oogtest

Een kant-en-klare bril is nooit de beste oplossing voor jouw ogen. Het vergroot wel en je ziet scherper, maar vaak ondersteunt het te veel en gaan je ogen daardoor juist achteruit. Elk oog is uniek en vraagt om een andere benadering. Wij nemen de tijd om jouw ogen te onderzoeken met meerdere tests. We brengen jouw wensen in kaart en bieden een oplossing op maat. Zo ga je naar huis met de bril of contactlenzen die perfect op jouw zicht zijn afgestemd.

Voor een nauwkeurige oogtest betaal je bij ons 35,-. Graag een montuur aanschaffen met glazen op sterkte? Dan krijg je de oogmeting van ons!

Contact

Persoonlijk advies

Persoonlijk advies

Persoonlijk advies over de keuze van een nieuwe bril, een oogmeting laten uitvoeren of gewoon een lekkere kop koffie? Ons enthousiaste team staat voor je klaar!

AFSPRAAK PLANNEN